Svatbata.com
Svatbata.comSvatbata.comSvatbata.comSvatbata.comSvatbata.com

Svatbata.com

Първият и най-голям в България комерсиален Интернет портал, подпомагащ планирането, подготовката и осъществяването на сватбения ден и всички свързани с него предхождащи и последващи събития.
Тип: уебсайтСайт: svatbata.com

Описание

Svatbata.com е портал с оптимистична визия и положителен заряд, даващ възможност на бъдещите младоженци и техните близки и приятели да се запознаят подробно с най-добрите оферти, касаещи всичко, свързано със сватбената еуфория.

Регистриран като домейн през 2002г., а от февруари 2007г. се маркетира паралелно и като SVATBATA.EU. Като първи в България интернет портал на сватбена тематика, svatbata.com е лидер в своята сфера вече 14 години. Благодарение на динамичната си структора и иновативна концепция, нашият портал се развива и разраства в интернет пространството, привличайки хиляди потребители от цялата страна.

За периода 2002-2016 година сме работили с повече от 1000 компании, предлагащи на нашите потребители незабравими мигове, спомени и положителни емоции на един от най-специалните дни в живота им. Развитието Ви в нашият сайт е гарантирано.

От май месец 2016 година, svatbata.com разполага с модернизиран дизайн, поддържащ мобилна версия за нашите потребители. Това означава, че ако отворите svatbata.com през вашия мобилен телефон или таблет, сайта ще изглежда по един и същи уникален начин - лесно използваем.

Разполагаме с 21 богати на информация категории. Сред тях нашите потребители могат да направят най-добрия подбор подпомагащ планирането, подготовката и осъществяването на сватбения ден и всички свързани с него предхождащи и последващи събития.